امام جمعه شهرستان دماوند با بیان اینکه مردم از دستگاه قضایی توقع اجرای عدالت و برخورد با یقهسفیدها را دارند، گفت: چند درصد از تخریبهای ساخت و غیرمجاز در شهرستان دماوند به زمین کشاورزی تبدیل شد و چرا از اول جلوی کار ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی گرفته نمیشود؟
به گزارش پایگاه خبری امید دماوند، حجت الاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی در خطبههای نماز جمعه دماوند این هفته اظهار داشت: در تمام دنیا، دولتها متولی تامین غذای مردم و برقراری امنیت غذایی هستند.
وی افزود: اقتدار غذایی کمتر از اقتدار نظامی نیست، حمایت از کشاورزان حمایت از عزت و اقتدار کشور است.
امام جمعه شهرستان دماوند گفت: کشاورز و باغدار در روز اول کار خود باید بداند که در روز برداشت محصول، ثمره زحمتش با قیمت خوب و به صورت قطعی خریداری میشود.
فتاح دماوندی ادامه داد: تولید کننده محصول کشاورزی باید مطمئن باشد که محصولش در بازار داخلی عرضه می شود یا برای صادرات به خارج از کشور استفاده خواهد شد نه اینکه تولید کند و بعد منتظر باشد که چه خواهد شد.
وی تصریح کرد: کشاورزی، باغداری و دامداری کشور باید قرارداد محور شود، دولت اگر از تولیدکنندگان حمایت جدی نکند کشاورزی از بین خواهد رفت.
امام جمعه دماوند عنوان کرد: کمبود آب و خشکسالی از جمله مشکلات پیش روی کشاورزان ایران است باید به سمت تولید محصولات کم آب بر و پرسود پیش برویم.
فتاح دماوندی ادامه داد: دانش بنیان کردن تولیدات کشاورزی با هدف تولید با کیفیت و پر محصول وظیفه مراکز دانشگاهی و دانشمندان نخبه ایرانی است.
وی بیان کرد: از زحمات مسئولین وکارشناسان و کارکنان جهاد کشاورزی کشور مخصوصاً تلاشگران این نهاد انقلابی در شهرستان دماوند تقدیر و تشکر می کنم.
امام جمعه دماوند عنوان کرد: دولت و دستگاه قضایی برای مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز در زمین های کشاورزی باید برنامه داشته باشد، که نتیجه مطلوب را بگیرد.
فتاح دماوندی گفت: این که از ابتدا جلوی ساخت و ساز غیرمجاز گرفته نشود و بعد از ساخت و مصرف مصالح و انجام هزینه، ساختمان را خراب کنند نتیجهای جز از بین رفتن سرمایه و نابود شدن زمین کشاورزی و برنگشتن آن به چرخه تولید ندارد.
وی بیان داشت: سوال بنده از اداره جهاد کشاورزی این است که چند درصد زمین هایی که در آن ساختمان غیر مجاز ساختند و تخریب گردیدند، مجدداً به زمین کشاورزی تبدیل شد، چرا از اول جلوی این کار را نگرفته نشد؟.
امام جمعه دماوند عنوان کرد: آیا میشود در زمینی که بتن و نخاله ساختمان ریخته شده، دوباره کشاورزی کرد؟ یا باید خاک جدید بیاوریم؟ چرا از کشاورزان حمایت نکردید؛ که مجبور بشوند به کار سود آورتری روی بیاورند؟
فتاح دماوندی گفت: در سال گذشته برخی از باغداران دماوندی محصول سیب خود را به یک سوم و یک چهارم قیمت فروختند، ۴۳ سال از انقلاب گذشته هنوز برخی مسئولین فقط شعار حمایت میدهند و از عمل خبری نیست.
وی ادامه داد: امیدواریم دولت سیزدهم برای حمایت از کشاورزان، باغداران، دامداران، زنبورداران و همه تولیدکنندگان قدم های بلندی بردارد و این اقشار زحمتکش را به تولید بیشتر امیدوار کند.
امام جمعه دماوند تصریح کرد: منتظر ارائه گزارش اداره جهاد کشاورزی در چگونگی حمایت از تولید کنندگان کشاورزی در سال جدید هستیم.
فتاح دماوندی بیان کرد: از زحمات قضات، کارکنان، دادستان و رئیس محترم دادگستری شهرستان دماوند تشکر می کنم.
وی افزود: مردم از دستگاه قضایی توقع دارند که در اجرای عدالت بین افراد فرق نگذارند و یقهسفیدها را مستثنی نکنند.
امام جمعه دماوند گفت: یکی از مشکلات بزرگ مردم قوانین به روز رسانی نشده است که با واقعیت جامعه و نیازمندان نیازهای مردم تطابق ندارد.
فتاح دماوندی بیان کرد: مبارزه با فساد و برقراری عدالت هدف بزرگ انقلاب اسلامی است، مردم در زمینه شناسایی مفسدین و دانه درشت ها با دستگاه قضایی و اطلاعاتی همکاری کنند.
وی گفت: برخی مجازات ها بازدارنده نیست، تنبیه سارقان و برهم زنندگان امنیت باید عبرتآموز و پشیمان کننده باشد.
امام جمعه دماوند تاکید کرد: از مسئولین محترم دادگستری توقع داریم معاونت پیشگیری از وقوع جرم در شهرستان دماوند را فعال تر کند.
فتاح دماوندی ضمن تشکر از زحمات ریاست اتاق اصناف شهرستان دماوند، واحد بازرسی و نظارت شهرستان دماوند و اتحادیههای صنفی در برخورد با گرانفروشی و احتکار، گفت: همچنین از همکاری کسبه محترم در مردمی سازی یارانهها و رعایت حال مردم در ارائه اجناس با قیمت مصوب و مناسب و همکاری با دولت تشکر می کنیم.
امید مردم و رسانه ی مردمی