وی ادامه داد: در سایر بخش ها نظیر اشخاص حقیقی، حقوقی و ارزش افزوده در مجموع با توجه به اظهار نامه های بارگذاری شده در سامانه سنیم رشد ۲۰ درصدی را شاهد بودیم.
این مقام مسئول افزود: در سال گذشته در زمینه ارزش افزوده شاهد تغییر و تحولاتی نظیر انتقال پرونده های مالیات بر ارزش افزوده استان تهران به اداره کل و ایجاد ساختار ارزش افزوده در سطح ادارات بودیم.
شمسی نژاد در ادامه به ظرفیت های الکترونیکی شدن فرآیندهای مالیاتی اشاره کرد و افزود: سال گذشته برگزاری دوره های آموزشی در زمینه اجرای طرح ابلاغ الکترونیکی و برون سپاری اخذ مالیات بر نقل و انتقال املاک مسکونی به ترتیب با روسای اصناف و اتحادیه های مشاغل و دفاتر اسناد رسمی شهرستان های پردیس، دماوند و فیروزکوه در دستور کار قرار گرفت که این امر زمینه ساز تحقق دولت الکترونیک و عدالت مالیاتی است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای ماده ۱۶۹مکرر قانون مالیاتهای مستقیم و ارتباط با شهرداری های شرق استان تهران، برگزاری نشست هم اندیشی با شهرداری های شرق استان و ایجاد کارگروههای مشترک جهت دریافت اطلاعات جامع واحدهای ملکی و ساماندهی آن ازجمله اقدامات اداره کل در راستای شفاف سازی مالیاتی بود.
مدیرکل امور مالیاتی شرق استان تهران از تشکیل کارگروههای متعدد در سطح اداره کل نام برد و گفت: تشکیل کارگروههای تحقق طرح جامع مالیاتی، تراکنش های بانکی، استرداد ارزش افزوده، اسناد دریافتی، ماده ۱۸۱قانون مالیاتها و همچنین کارگروههای آموزش ارتقا سلامت اداری می تواند زمینه ساز تامین حقوق حقه مردم ودولت و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی باشد.
این مقام مسئول به ظرفیت نیروی انسانی در تامین منابع مالیاتی اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی مختلف ویژه کارکنان و کسب ممتاز کارکنان اداره کل در آزمون جامع مالیاتی می تواند زمینه ساز ارتقا کیفیت و بهره وری در بلند مدت باشد.
شمسی نژاد در زمینه ضرورت فرهنگسازی مالیاتی نیز بیان داشت: دیدار با ائمه جمعه شهرهای پردیس و رودهن و تعامل حداکثری با مسئولان و دستگاههای نظارتی همچنین استفاده از ظرفیتهای قانونی و بسترهای اطلاع رسانی گامهای موثری در زمینه فرهنگسازی مالیاتی برداشته شده است که البته نیازمند تعامل حداکثری با رسانه هاست.
پایگاه خبری امید دماوندامید مردم و رسانه ی مردمی