۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان دماوند تخصیص خواهد یافت
اخبار

۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان دماوند تخصیص خواهد یافت

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند با بیان اینکه ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت راه‌های روستایی در این شهرستان تخصیص خواهد یافت، گفت: برای آزادسازی اراضی شخصی مسیر کمربندی جنوبی دماوند ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

به گزارش پایگاه خبری امید دماوند، شورش احمدی خطیر در این خصوص اظهار داشت: دو قرارداد برای بهسازی رویه‌های راه‌های اصلی و روستایی شهرستان دماوند وجود دارد که با توجه به حساسیت ها و حجم ترددها اولویت بهسازی و نگهداری در تمام کریدورها با راه اصلی و سپس با راه روستایی می‌باشد.

وی افزود: در چند سال گذشته و پیش از آغاز گرانی ها، روکش آسفالت برای هر یک کیلومتر راه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان با اجرای آن را در بر می گرفت اما در حال جاضر تنها یک لایه آسفالت ۷ سانتیمتری حدود ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه بر می دارد و این یعنی برای آسفالت یک مسیر ۳۰ کیلومتری نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند عنوان کرد: با توجه به نوسانات بازار قیر باعث شده که پیمانکاران علاقه کمتری به پروژه های آسفالتی نشان دهند.

احمدی خطیر افزود: در حال حاضر مبلغ قرارداد منعقد شده نزدیک به ۳۰ میلیارد برای روکش راه‌های اصلی حوزه شرق استان تهران وجود دارد که حدود ۸۰ درصد از این قرارداد در راه های اصلی شهرستان دماوند اجرا خواهد شد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند ادامه داد: در راه روستایی در حوزه شرق استان نیز یک قرارداد ۲۴ میلیارد تومانی در نظر گرفته شد که پس از ۶ مرتبه بارگذاری اسناد مناقصه، متاسفانه هیچ پیمانکاری وارد این پروسه نشد که اکنون قرارداد به مبلغ ۳۷ میلیارد تومان افزایش داده شده است.

احمدی خطیر ضمن تشریح علت عدم استقبال پیمانکاران برای پروژه‌های آسفالتی تصریح کرد: عموماً پرداختی های مطالبات پیمانکاران به صورت اوراق چندساله بوده که به دلیل نوسانات بازار و بعضاً تغییرات شدید قیمت قیر، به صرفه شان نمی باشد.

*روکش آسفالت کمربندی جنوبی دماوند بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان برای طول مسیر ۳۰ کیلومتری مورد نیاز دارد/ کریدور احداث کمربندی نیاز به احداث پل یا تونل خواهد داشت

وی در خصوص احداث کمربندی جنوبی دماوند نیز بیان کرد: فقط روکش آسفالت کمربندی بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان برای طول مسیر ۳۰ کیلومتری مورد نیاز است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند بیان کرد: کریدور احداث کمربندی نیاز به احداث پل یا تونل خواهد داشت که برای هر پل کوچک تقریبا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

احمدی خطیر ادامه داد: در این کریدور ۲ تا ۴ تونل و ۶ تا ۱۰ پل ساخته خواهد شد که ۳ پل دهانه بزرگ است و برای هر پل دهانه بزرگ نیز بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود بنابراین اعتباری بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان فقط برای احداث پلها مورد نیاز خواهد بود که در مجموع با احتساب هزینه های اجرای آسفالت ۲۸۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود و با نوسانات بازار ۳۰۰۰ میلیارد تومان فقط برای این بسترسازی‌ها نیاز است.

*برای آزادسازی اراضی شخصی مسیر کمربندی جنوبی دماوند ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است

وی تصریح کرد: برای مسیر کمربندی جنوبی نیاز است که اراضی شخصی آزادسازی شده و زمین‌ها توسط وزارت راه خریداری شوند و میلیاردها تومان نیز صرف این مهم ‌شود، که متاسفانه برای آزادسازی مسیر مربوطه نیز حدود ۳ تا ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در مجموع عملا به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز می‌باشد.

*پر کردن چاله‌‌های جاده مغانک – گرمابسرد به طور موقت با تراشه آسفالت انجام گرفت/ در اسرع وقت نسبت به ترمیم رویه آسفالت محور جاده مغانک – گرمابسرد اقدام خواهیم کرد

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند عنوان کرد: برای بهسازی رویه آسفالتی محورهای روستایی تاکنون قرارداد و یا آسفالتی تخصیص نپذیرفته است که این اداره برای محورهای روستایی همچون جاده مغانک – گرمابسرد که دارای چاله های بسیاری زیادی بوده که متاسفانه مخاطراتی را برای کاربران جاده ای بوجود آورده است.

احمدی خطیر گفت: به‌منظور سطح سرویس وسایط نقلیه با ترکیب تراشه آسفالت‌ و قیر و مواد نفتی نسبت به تهیه نوعی آسفالت اقدام نمودیم و تا حدودی رویه آسفالتی این جاده مناسب شود تا در اسرع وقت نسبت به ترمیم رویه آسفالتی محور فوق اقدام نماییم.

وی بیان کرد: گونه ای از رویه های آسفالتی جدید در راه های استان تهران با نام هایی همچون اسلاری سیل و چیپ سیل و فوک سیل یا اسکراپ سیل در حال استفاده است که به جای اینکه در یک قراردادی برای هر کیلومتر ۳ تا ۵ میلیارد هزینه شود، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه می‌شود و در صورت احصا شرایط برای محور روستایی گرمابسرد یکی از این روش ها مورد اجرا قرار خواهد گرفت.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند عنوان کرد: با وجود تمام مشکلات زیاد راهداری تمام تلاش خود را برای سطح سرویس مناسب برای کاربران جاده ای در دستور کار خود قرار خواهد داد امیدواریم با اتکال به خداوند متعال و در جهت کارآمد تر نمودن برنامه ها و تحقق اهداف جاری در پیشبرد و دستیابی به هدف های عالی اقدامات در خور و شایسته برای مردم فهیم و شریف شهرستان دماوند به کار بندیم.

0